Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási információk

Szállítási díj Magyarországon egységesen 990Ft.
15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Vásárlóink kétféle fizetési mód közül választhatnak: Bankkártyás fizetés előre a webshopon, a rendelés rögzítésekor, illetve amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor az MXP futárszolgálat munkatársának kívánja kiegyenlíteni készpénzben, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

A külföldről érkező rendeléseket kizárólag bankkártyával előre fizetés esetén szállítjuk ki.


HÁNY NAPON BELÜL KAPOM MEG A RENDELÉSEM?

Munkanapon a 12:00-ig leadott rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, a 12:00 után leadott rendeléseket 2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak*. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez átlag 3-5 munkanapot jelent.

 

MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A kiszállítást Magyarország egész területén a csomagkuldo.hu futárszolgálat végzi, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk. A futárszolgálat maximum kettő alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Két sikertelen próbálkozás után visszakerül a központi raktárba. 

Külföldön a kiszállítást a GLS végzi. A kiszállítás időpontjáról e-mail üzenetben tájékoztatást küldenek.

HONNAN TUDHATOK MEG BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT A CSOMAGOMRÓL?

Amint átadtuk szerződött futárszolgálati partnerünknek a csomagodat, e-mailben küldünk egy értesítést, amiben lesz egy csomagszám, mellyel nyomon követheted a rendelésed útját partnerünk weboldalán (https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search).

NEM TALÁLT OTTHON A KÉZBESÍTŐ? INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK!

Amennyiben nem talál otthon a futár a kézbesítés napján, a következő munkanapon újra meg fogja próbálni a kézbesítést! Bővebb információt a többszöri kézbesítésről a csomagkuldo.hu ügyfélszolgálata tud adni.

Ügyfélszolgálati telefonszámuk: +36 1 400 88 06 

MILYEN EXTRA SZOLGÁLTATÁSOKAT KÉRHETEK?

  • 1 órával a kézbesítés előtt felhív a futár telefonon
  • délelőtti kézbesítés

Ezek a szolgáltatások számodra ingyenesek. Amennyiben élni szeretnél valamelyikkel, kérjük a pénztárban a megjegyzés mezőben jelezd nekünk!

NEM VAGY OTTHON EGÉSZ NAP? KÉRD CSOMAGPONTRA!

Válassz több, mint 650 csomagpont közül és vedd át a rendelésed, amikor kényelmes! A csomagpont maximum 5 napig tarja a csomagod, úgyhogy siess! 
A csomagpontok listáját itt találod: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

CSOMAG VISSZAKÜLDÉS MENETE, RENDELÉS LEMONDÁSA

Részletek hamarosan!